Lunsj

Fra mandag til lørdag serveres sommerens à la carte lunsjmeny i restauranten eller ute på lekteren. Hele uken får du ferske bakevarer og påsmurt fra Butikken.

Á la carte

Mandag til lørdag 11.30–15. Nytes i restauranten eller på lekteren

Cæsarsalat

Servert med brød og aioli
250

Kremet fiskesuppe

Blåskjell, dagens fangst, grønnsaker, brød og aioli
220

Norske reker

Servert med brød, aioli og sitron
250

Toast Skagen

Toast med Skagensalat, ramsløk aioli, dill og sitron
225

Panna cotta

Sesongens bær, krystallisert hvit sjokolade
180

Lunsj fra Butikken

Hver dag 9-17. Nytes i kaffebaren, restauranten eller på lekteren.

Sandwich ost og skinke

porchetta fra Idsøe, vellagret ost, aioli, salat, tomat, agurk
120,-

Sandwich vegetar

grillede grønnsaker, balsamicoaioli, ost, semitørket tomat og salat
120,-

Brød med pålegg

et utvalg hermetisk sild/sjømatprodukter, serveres med godt surdeigsbrød
165,-

Kanelknute

55,-

Bringebærbolle med vaniljekrem

55,-

Croissant

40,-

Middag

18–22

Velg fra vår á la carte-meny eller nyt en 4-retters satt sammen av vår kjøkkensjef.

Snacks & forrett

Østers

Mignonette, sitron, hot sauce
1stk 65,- / 6 stk 350,-
bløtdyr, sitrus/sitron

Sikrogn fra Femunden

Blinis, Rørosrømme og gressløk
450,-
fisk, gluten, hvete, laktose, melk

Grillet blomkål

Hvit trøffel, surdeigssmuler, kapers, baconpulver og Grano Padano
245,-
gluten, laktose, melk, sitrus /sitron

Oksetartar

Soppmajones, syltet sennepsfrø, fermentert reddik og sprø potet
260,-
egg, sennep, sitrus /sitron, fisk

Skreitunge

Chili, syltet sjalottløk, botarga og sitronmajones
210,-
egg, fisk, gluten, laktose, melk, sitrus /sitron

Gravet kveite

Kjernemelk, røkt blåskjellmajones, sjøgress og sprø bokvete
220,-
egg, fisk, gluten, laktose, sennep, sitrus /sitron, skalldyr

Ost- og spekematsfjøl

Marmelade og knekkebrød
225,-
laktose, melk, sulfitt

Grodal oliven

85,-

Hovedretter

Dagens fangst

Kål på 3 måter, røkt silderogn, Sandefjordsmør og potet med chimichurri
460,-
sitrus, bløtdyr, fisk, laktose, melk, selleri, sitrus /sitron, sulfitt

Klippfisk

Grønne erter, lardo, ur-tomater og brunet smør
560,-
fisk, laktose, melk, sulfitt

Oksekjaker

Østers-sopp potetpuré, svart trøffel, syltet sennepsfrø og beinmarg demiglace
565,-
laktose, melk, sennep, sitrus /sitron, sulfitt

Ravioli

Sopp, ricotta, fritert salvie, gjærpulver og smørsaus
460,-
egg, gluten, laktose, melk, sitrus /sitron
Ekstra svart trøffel
150,-

4-retters meny:

975,-

Gravet kveite

Kjernemelk, røkt blåskjellmajones, sjøgress og sprø bokhvete
egg, fisk, gluten, laktose, sennep, sitrus /sitron, skalldyr

Dagens fangst

Kål på 3 måter, røkt silderogn og Sandefjordsmør
fisk, laktose, melk, sitrus /sitron

Oksekjaker

Potetpuré med svart trøffel, vill blomkål, syltet sennepsfrø og beinmarg demiglace
laktose, melk, sennep, sitrus /sitron, sulfitt

Sjokoladefondant

Solbær, krystallisert sjokolade og yoghurt
egg, gluten, laktose, melk

Vinpakke

850,-

Dessert

Utvalg av ost

Marmelade og knekkebrød
220,-
laktose, melk

Sjokoladefondant

Solbær, krystallisert sjokolade og yoghurt
195,-
egg, gluten, laktose, melk

Petit four 4 biter

110,-